Mijn naam is Nathalie Brongers. Ik ben 23 jaar oud en woon in mijn eigen studio in Den Haag. Ik werk full time voor een drukkerij, werk parttime in de Horeca en ben veel op stal te vinden tussen de paarden.

Al van jongs af aan was ik aan het tekenen. Overal waar ik toegang had tot een pen/potlood en papier was ik wel aan het schetsen.

Rondom de middelbare school kwam ik in contact met de digitale wereld. Ik zat op verschillende forums en websites waar veel artiesten samen kwamen. Mijn grote liefde voor de digitale kunst kwam hierdoor tot stand. Het begon met fotomanipulatie en dat is uitgebreid naar Digital Art.

Sinds 2011 is mijn passie begonnen in Photoshop en sindsdien is mijn grootste uitgangspunt Digital Art geworden. Het is een groot gebied waar ik mijn gevoel goed kan uiten. Ik teken voornamelijk dieren, landschappen en fantasy / draken.

Mijn grootste inspiratie zijn toch mijn verzorgpaarden. Het begon met een cadeau en sindsdien ben ik aangestoken. Elke keer als ik inspiratie vond op internet waren ze toch de pineut van mijn inspiratie aanval.